GALERIA DAŃ

Burger z dzika w maślanej bułce
z boczkiem, konfiturą z czerwonej cebuli, pomidorem, sałatą, piklami
i sosem barbecue
Cepeliny z wołowiną,
zasmażana biała kapusta
Flaki wołowe
Golonka z kapustą zasmażaną

Jabłecznik z musem dyniowym

Kluski leniwe ze słodką śmietaną
Lawendowy sernik z mascarpone, białą czekoladą, konfiturą z czerwonej porzeczki i lawendowym kremem balsamicznym
Makaron do rosołu własnej produkcji
Oferta kateringowa – Przystawki
Pieczywo naszego wypieku:
chleb jasny
chleb pełnoziarnisty
chałka
Oliwa lawendowa
Syrop lawendowy
Poliki wołowe w sosie śliwkowym, purre z pasternaku i mix sałat
Racuchy ze słodką śmietaną
Rafaello – Tarta czekoladowo-pomarańczowa
Risotto z kurczakiem
i grillowanymi warzywami
Sałatka cezar
Sernik truskawkowo-kokosowy
z pralinką kokosowo-czekoladową
Spaghetti bolognese
Sznycel drobiowy z jajkiem sadzonym i ziemniakami pieczonymi
Tiramisu
Zupa kalafiorowa
Karczek pieczony w sosie własnym
Kluski śląskie
Kapusta zasmażana
Żurek z jajkiem i białą kiełbasą
Łosoś pieczony z masłem ziołowym
Polędwiczka wieprzowa
w sosie podgrzybkowym